Paleis soestdijk

In de zomervakantie van 2009 ben ik naar Paleis Soestdijk geweest. Het was echt prachtig weer en het was heel leuk. We kwamen eind van de ochtend aan en we hadden een rondleiding in Soestdijk aan het eind van de middag. Dus we zijn eerst door de tuin gelopen, en daarna hebben we de rondleiding in Soestdijk gehad. Helaas mocht je geen foto’s maken in het Paleis maar het was heel leuk om het een keer te doen. Echt een aanrader, het Paleis is weer open voor publiek dus ga er zeker een keer heen!!!
Hier staan de foto’s van het paleis en de tuin.
Er stonden overal bordjes bij, daar maakte ik ook foto’s van dus dan kan je zelf lezen hoe het zit. 


We kwamen eerst bij de watertoren aan van Soestdijk:


Daarna zagen we dit bordje:

Daarna kwamen we bij de achterkant van Soestdijk:
Toen gingen we de tuin van Soestdijk in, wat echt prachtig was:Van de honden die de oranjes gehad hebben lagen er drie in de tuin begraven:

De voorkant van Soestdijk:

Vanaf het Paleis kan je de naald zien, daar hebben ze speciaal een strook bos voor gekapt:Dit waren de foto’s, toen we naar huis reden zagen we Soestdijk nog één keer:


Dit waren de foto’s. Ik vond Soestdijk echt een prachtig paleis. Het is heel leuk om te zien hoe o.a. Juliana en Bernhard geleefd hebben. En het was ook nog eens mooi weer dus ik heb heerlijk van de prachtige tuin genoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten